
مرکز خرید انواع فیبرهای نوری مالتی مود یا چند حالته به صورت خاکی و کانالی این کابل های نوری را با برند leoni عرضه می کند.
فیبرهای نوری مالتی مود multimode به دلیل ویژگی تارهای نوری آنها، در مسافت های کوتاه به خوبی می توانند اطلاعات کاربران را در موارد مختلف انتقال دهند.
این کابل های نوری مانند نمونه سینگل مود آنها، در انواع خاکی و کانالی تولید می شوند که به دلیل استفاده زیاد این کابل های نوری در پروژه های کشور، leoni پس از تولید فیبرهای نوری مالتی مود اقدام به صادرات این کابل ها به بازار ایران نموده است.
با توجه به برندهای مختلفی که در کشور موجود است و گستردگی تولید کنندگان داخلی و خارجی برندهای تولید فیبر نوری، لازم است خریداران این کابل ها به صورت ویژه نسبت به استفاده از مشاوره ها، کارشناسان اقدام نمایند تا بتوانند بهترین فیبر نوری را جهت خرید انتخاب کنند.
محصولات leoni به دلیل کیفیت قابل قبولی که دارند در این مرکز خرید به صورت دست اول و وارد کننده اصلی این کابل های نوری به مشتریان عرضه می شود.