
فروش عمده انواع کابل های ابزار دقیق شیلد کلی، شیلد زوجی و زره دار متناسب با استفاده در پروژه های صنعتی و کنترلی از طریق آراد کابل آغاز شده است.
کابل های ابزار دقیق که از زوج سیم های به هم تابیده با شیلد کلی یا زوجی و یا هر دو نوع شیلد تولید می شوند، بسته به نوع پروژه های صنعتی و طراحی واحد های فنی پروژه ها می توانند هر کدام از این نوع کابل های استفاده شوند.
این کابل ها به دلیل استفاده در پروژه های صنعتی باید دارای تاییدیه های لازم باشند و این کابل ها به صورت استاندارد تولید شده باشند تا بتوانند در پروژه ها مورد استفاده قرار گیرند.
در این مجموعه علاوه بر فروش کابل های ابزار دقیق خارجی، کابل های instrument با برندهای یزد و رسانا نیز در برنامه قرار دارد که در بسیاری از پروژه های نفت و گاز تاکنون از محصولات این برندها استفاده شده است.
0